Destinationer

 • Stockholm

  Konferens och äventyr i storstadsdjungel med kultur- och skattjakt. Konferens och möten med Stockholm för era fötter -(på mer än ett sätt!)

  Mer om Stockholm
 • Skärgård

  Var så god här har du fyra av de mest spännande anläggningarna för skärgårdskonferens, events och kickoff nära Stockholm. Varje anläggning/plats är unik och erbjuder aktiviteter och teambuilding.

  Mer om Skärgård
 • Gotland

  ”Landet Annorlunda” – en skön blandning av Grekland, fjällen, sekelskiftesbadort och fiskeläge. Aktiviteter med inslag av natur, kultur och historia.

  Mer om Gotland
 • Fjällen

  Särna - Grövelsjön - Femundsmarka – En riktig "gränslös" fjällvildmark! Låt din nästa konferensresa till fjällen bli en konferens som håller ihop din grupp och skapar en positiv samhörighet med företaget.

  Mer om Fjällen
 • Lissabon

  En annan tid - en annan värld! Lissabon är en av Europas charmigaste huvudstäder. Lissabon besöker man inte, Lissabon upplever man!

  Mer om Lissabon
 • Madeira

  Den gröna ön med de mest vackra- och spännande vandringarna i Europa. Exklusiva, annorlunda, nyttiga och trevliga samarbetsövningar i läcker miljö.

  Mer om Madeira
 • Nerja

  Costa Tropical - Andalusien. Helt olikt Solkustens mer kända bad- och turistorter. Här räcker staden, baden och den läckra miljön långt!

  Mer om Nerja
 • Malta

  Europas sydligaste land med mer sol, värme, bad, historia och mystik än de flesta andra resmål.

  Mer om Malta

Konfererens utskärgård

Överraska med en annorlunda konferensmiljö med björksus, vågskvalp och kulturhistoria som inramning.

- För små och större grupper. Ute på KRÅMÖ NATURRESERVAT.
För alla typer av grupper, med eller utan konferens.
Välj gärna till någon av våra samarbetsövningar. ”Lite på skoj, lite på allvar”.
Är teambuilding det viktigaste rekommenderar vi ”EXPEDITION ROBINSON”. Ett ett mycket annorlunda, spännande och lärorikt sätt att lära känna, och arbeta med sina kollegor under skiftande förhållanden
Vi har skalat bort alla negativa moment och bara behållit de roliga/spännande och positivt lagbyggande delarna. 2-5 dagar med gruppanpassade program.
Bo i lägret eller övernatta i bekväma fiskestugor.

Läs mer på