Konferens i SÄRNA – GRÖVELSJÖFJÄLLEN - En riktig "gränslös" fjällvildmark där Naturreservaten och Nationalparkerna avlöser varandra - på bägge sidor gränsen!

Pris/offertförfrågan

Dela den här sidan

BERG & DAHL ANORDNAR FJÄLLKONFERENS MED TEAMBUILDING SAMT ”GET-TO-GETHER”- AKTIVITETER I SÄRNA OCH GRÖVELSJÖFJÄLLEN

Låt din nästa konferensresa till fjällen bli en konferens som håller ihop din grupp och skapar en positiv samhörighet med företaget.

Låt oss på Berg & Dahl- Aktiv konferens ge er idéerna till nästa fjällkonferens eller kickoff, såväl sommar som vinter. För er fjäll- och natur entusiaster erbjuder vi fjällkonferens med teambuilding och äventyr.
Din fjäll konferens i Grövelsjön eller Särna och Fjätervålen kan bli en vändning i ert sätt att se på en fjällkonferens. Kontakta Berg & Dahl för ett kostnadsfritt förslag på programupplägg.

TITTARNA IN PÅ REFERENSER här th.

Du hittar mycket information om både anläggningar och kringaktiviteter i bildspelet ovan. Klicka på stora bilden för ”bild-för-bild”-visning

AKTIVITETER VINTER

Vi kan erbjuda härliga aktiva äventyrliga kringaktiviteter även för större grupper på över100 pers.
- Prova på/fjällexposé
Komprimerad 1/2-dags program där alla får testa fjällvärldens höjdare ute på kalfjället:
1. Hundspann
2. Vesseldrag upp på topp, guidad telemark/alpint ner
3. Snöskotersafari ut på fjället
4. Alpin skidåkning


- Äventyrsskidåkning Norge-Sverige med toppbestigning.

Berg & Dahl guidar er långt utanför turiststråken. Från Valdalen i Norge upp på Stora Lifjället 1.219 m.ö.h. Vi går med stighudar uppför och anpassar svårighetsgraden.
Därefter 9 km blandad utförsåkning ner till Grövelsjön. Vid behov delar vi upp oss i två/tre grupper. (I ett Berg & Dahl-program skall alla kunna deltaga på något sätt).

GRUPPUPPDELNINGAR äventyrskidåkning.
A. Tufftursgrupp.
B. Medelsvår/lätt.
C. Skotersafari med rödingfiske för de som ev. inte kan följa med skidgrupperna av en eller annan anledning.
Här finns möjlighet för alla att få ett härligt fjälläventyr. Alla grupper träffas för en gemensam picknicklunch. Kanske bjuder samerna på renköttsoppa och med hemgjord renklämma vid den sprakande brasan. Till kaffet får vi veta lite om hur det är att arbeta som renskötare i dagens samhälle

h3. - Vinter-OS Otroliga vinterspelen.

Kvällsaktiviteter med festliga tävlingar i brasornas och facklornas sken – och med glühweinbaren inom räckhåll.


- Expedition Fulufjället

– exklusiv ”samarbetsövning/get together” i Fulufjällets nationalpark i nordvästra hörnet av Dalarna
Gränsen till Hedmark i Norge går här mitt uppe på fjället. Äventyret sker per hundspann eller skoter, välj själva. Berg & Dahl erbjuder er att exklusivt få vara med om en riktig fjällexpedition, arbeta och umgås ”tight” tillsammans långt ute på kalfjället långt från allfartsvägarna. Ni får guide/instruktör från Berg & Dahl med er. Deltagarna har ansvar för sina skotrar/hundspann och utrustning.

Ett mycket exklusivt gemensamt äventyr med stor upplevelsepotential.

Alla arbetsuppgifter delas lika mellan deltagare och guider. Våra gemensamma upplevelser och minnen från fjället ger distans till andra problem och gör oss till ett sammansvetsat gäng med många minnen för livet.

Vi tar oss ut till den lilla fjällstationen med snöskotrar och/eller hundspann.
Utrustningen tas med på pulkor. Det mesta av utrustning och förnödenheter har vi med oss. Vi bor tillsammans i flerbäddsrum i den lilla fjällstationen som vi öppnar exklusivt för er.

Stationen ligger mitt ute på kalfjället - på en liten landtunga som skiljer Stora och Lilla Rösjön åt. I mars efter en snörik och lite blåsig vinter är det inte mycket av husen som ligger ovan snön. Det är en enastående, nästan overklig upplevelse att komma hit!

Det är varmt och ombonat men något primitivt, men det ”primitiva” är just det som är poängen med hela aktiviteten. Här kommer vi nära varandra, jobba tätt ihop på ett sätt som vi inte gör annars. Här behöver vi varandra för att allt skall fungera och flyta på. Avskärmningen från omvärlden ger nya infallsvinklar vid företagets arbetsmöten. El till mobiltelefon via solceller. Elverk om vi skall köra datorer kan hyras. (Bokas i god tid)

Fulufjällets med sin Nationalpark är ett av våra ”hemmafjäll” - precis som de andra fjällen i våra program.
Fjällcampen Rösjöstugorna på vårvintern är upplevelse i sig när man kommer fram och ser att nästan bara taken sticker upp ur snön, och djupa gångar är skottade för att få fram fönster och dörrar. Väljer ni att ta er ut med hundspann, då törs jag lovar er en samarbetsövning som för tankarna till Nansen och Scott. Men vi lär få det lite varmare och mysigare än vad de fick.

Vi ordnar konferensresor med spännande och trevliga kringaktiviteter till:

GRÖVELSJÖN
-Grövelsjöns Fjällstation
-Storsätra Fjällhotell
-Lövåsgården

RNA
-Fjätervålens Skidanläggning
-Fulufjället/Rösjöarna

HITTA DITT PRIS - PROGRAMFÖRSLAG:
Berg & Dahl hjälper er kostnadsfritt med en offert på konferens/aktiviteter och vidarebefordrar er bokning direkt till anläggning/ leverantör.
Gå till Offertförfrågan - Fyll i dina uppgifter - Skicka
OBS. Glöm inte skriva in önskat program, aktiviteter/övningar

Tryggt • Proffsigt • Enkelt • Prisvärt

Vill du få programidéer och offert så kontakta oss gärna på:
hans@bergodahl.se
08-20 76 74
070-683 78 44

Kockdueller-matlagning

KOCKDUELL, MATLAGNINGSPROGRAM”.

-Få saker är så trevligt som att laga mat tillsammans.
Här jobbar även rätt stora grupper i matlag och skapar hela menyer inklusive brödbak utifrån fantasifullt ihopplockade ”skafferi- och kyllådor”.
Koppla av från konferensarbetet med bland det trevligaste man kan göra tillsammans.

Läs mer på