KONFERENS MED SOLIGA AKTIVITETER I NERJA - Costa Tropical - Andalusien – Spanien

Pris/offertförfrågan

Dela den här sidan

(ingress). VÄLKOMMEN ATT ANORDNA ER NÄSTA KONFERENS I EN AV SPANIENSCKRASTE SMÅSTÄDER - NERJA!
Nerja bjuder på ett av Europas bästa året-runt-klimat! Här erbjuder vi på Berg & Dahl teambuilding, sol & bad och kul ”gettogether”- aktiviteter.*

KUSTSTRÄCKAN OMKRING NERJA KALLAS FÖR ”COSTA TROPICAL”.
En beskrivning som kuststräckan fått av att läget mellan de höga bergen skyddar mot Atlantvindarna och den vida bukten som öppnar famnen mot Medelhavet och Afrika skapar ett nästan tropiskt klimat.

NERJA - STADEN & BADEN

Nerja är en liten stad med charmig bebyggelse där få hus har mer än tre våningar. Nerja är levande och vackert, helt olikt Solkustens mer kända bad- och turistorter. Men för den som vill bada finns nio mysiga skyddade sandstränder runt staden/byn. Här kan man ofta hitta en egen läcker liten skyddad strand för gruppens aktiviteter, speciellt under lågsäsong (oktober-maj).
Du har dessutom alla stränderna på gångavstånd från våra hotell. Den största och populäraste stranden är ”Playa Burriana” som är drygt 800 meter lång och ligger i en skyddande bukt så den är någorlunda skyddad från blåst.
Invånarna i den lilla staden är bara lite över 17 000 till antalet, men befolkningen ökar naturligtvis ordentligt under turistsäsongen. Mitten av juni till mitten av september). Men det är behagligt lugnt under den tid som är mest intressant för våra konferensgrupper, dvs. från september till maj.

Shopping i Nerja

I Nerja finns många små butiker med ett stort utbud av olika varor, allt från souvenirer till läckra kläder och inte minst skor till bra priser. Butikerna håller i allmänhet öppet från 10.00 - 13.30 då Nerjaborna tar siesta. Affärerna öppnar igen klockan 17.00 och har sedan öppet till 20.00. På tisdagar finns det en gatumarknad i Nerja vid Plaza Rulseñor. Där är det även en stor loppmarknad på söndagar.

Nerja erbjuder många mysiga små pittoreska barer och uteserveringar

Nerja kan skryta med ett rätt bra och festlig nattliv för sin storlek. Ett överflöd av barer, flamencobarer och naturligtvis restauranger för alla smakriktningar. Discoteken hittar man i Nerjas nöjeskvarter ”Tutti Frutti”.

En av de mest välkända attraktionerna i Nerja är Balcón de Europa

– en utsiktsplats på ett klipputsprång med storslagna vyer över Medelhavet som under klara dagar låter besökaren skåda den afrikanska kusten. Utsiktsplatsen ligger mitt i staden och nedanför på båda sidor finns många fina små stränder och charmiga restauranger. Arabernas arkitektur syns i den gamla stadskärnan. Låga vitkalkade byggnader och gränder som nu gjorts om till gågator ger den typiskt sydspanska atmosfären. Lilla pittoreska Nerja är ett bra val för dig som t.ex. vill ”hålla ihop gruppen”.

KLIMAT

Somrarna kan visserligen vara rätt varma, men under ”konferenssäsongen” vår, höst och vinter bjuder Costa Tropical på härligt klimat med många soltimmar. December t ex. har 26 soldagar och dagstemperaturen ligger mellan 17–20 plusgrader. Badtemperaturen ligger oftast över 20 grader hela november ut och ni har flera större och mindre stränder att välja på.

HOTELL

Vi har fyra olika hotell att välja mellan varav två är svenskägda. Väljer ni t.ex. charmiga lilla San Miguel finns möjlighet att hyra hela hotellet.
Lyxigt att kunna låta material ligga kvar i konferensrum och kanske flytta upp konferensen till takterrassen och kunna ta ett dopp i poolen mellan konferenspassen. (Alla våra hotell i Nerja har pool). Vi har svensktalande guide som ansvarar för din grupp i Nerja.

KONFERENS

Hotel San Miguel
Ett konferensrum för < 35 pers i biosittning. (Större lokal finns på gångavstånd från hotellet). Ni bestämmer själva om ni vill konferera i konferensrummet eller på takterrassen som även har en mindre pool. Tillgång till grupprum. Praktiskt och trevligt att ha hotellet exklusivt för gruppen. Då kan ni t.ex. lämna era saker i konferensrummet när ni går för dagen.
Eller avbryta och gå ner till stranden för en paus och fortsätta jobba senare. Ni har tillgång till bästa tänkbara service av Berg & Dahls representant och det trevliga svenska ägarparet, Magnus och Eva.

KONFERENSUTRUSTNING
WiFi-uppkoppling finns i restaurangen, receptionen, konferensrummet och alla hotellrummen. Har ni egen bärbar dator är det helt kostnadsfritt. Det finns även tillgång till blädderblock, OH, datorprojektor, screen.

Hotel Perla Marina
Två konferensrum för 40 + 150 i biosittning. (Större lokal finns på gångavstånd från hotellet). Tillgång till grupprum.

KONFERENSUTRUSTNING
Internetuppkoppling, blädderblock, OH, datorprojektor, screen finns att hyra.

PROGRAM/AKTIVITETER*

Programinformation och förslag hittar du i länkrutan till uppe till höger >>
I Nerja med omnejd finns tillgång till massor av kringaktiviteter när man inte konfererar.

Men staden och alla baden, kaféliv och shopping och Berg & Dahls miniguide/agenda räcker långt bara den

Det är en inplastad guide i fickformat där ni förutom ert program hittar bästa barer, restauranger, diskotek, shopping samt viktiga telefonnummer och adresser till kontaktpersoner/guider på Berg & Dahl, era egna kontaktpersoner, hotell, etc.

Berg & Dahls representant i Nerja kommer att se till att ert program fungerar på tryggt och proffsigt sätt.

PRISER
- vad kostar ert konferensprogram?
Fyll i dina uppgifter på Offertförfrågan
Offerten är dig kostnadsfritt tillhanda inom 4 arbetsdagar

LKOMMEN ATT BOKA EN AKTIV KONFERENS

Tryggt • Proffsigt • Enkelt • Prisvärt

TIPS - LISSABON

KONFERENS OCH AKTIVITETER I LISSABON

I en annan tid – en annan värld!
Lissabon är en av Europas charmigaste huvudstäder där tiden på sina ställen mer eller mindre stått stilla de senaste hundra åren.

Var passar det bäst att möta våren på om inte i Europas varmaste huvudstad.

Ljus, öppen, full av liv, men utan trängsel öppnar lilla Lissabon famnen och erbjuder upplevelser som ni har svårt att hitta i någon annan huvudstad.

Lissabon är en stad som många besökare gärna återvänder till, gång efter gång.

Berg & Dahl har Portugal som sin specialitet sedan nästan 20 år, Så vem passar bättre som er guide på er konferensresa till Lissabon än Berg & Dahl.
Läs mer…